testimoni kencing manis , buah pinggang

Di sini Mayang nk share testimonial bg 2 jenis penyakit. Ini yang Mayang lihat sendiri/ berada di sekeliling Mayang. Seperti biasa kita hanya ikhtiar, yang menyembuhkan Allah swt. Pertama … kencing manis. Penawarnya buah mahkota dewa. mahkota-dewa-kering Testimony 1: Seorang sahabat yang ditahan di wad hospital besar kerana kencing manis dan doctor akn memotong kakinya seminggu lagi. Kmudian dtg seorang sedara yg bg kwn tu buah mahkota dewa yang telah dikeringkan yang dibeli di kedai ubat cina. Kwn tu minum dan bila bertemu smula minggu depannya, beliau mmbertahu yg kakinya x jadi potong, sbb doctor kata dh ok. Alhamdulillah.

Testimony 2: seorang pekerja sekolah kelihatan memetik buah mahkota dewa di kawasan skolah. Mayang bertanya untuk apa. Katanya untuk emak nya yg mengidap kencing manis. Setiap kali emaknya minum air tu, bacaan akan turun. Tp kata pekerja tu lagi beliau jrg dpt ambil buah tsebut krn pelajar2 skolah slalu petik utk baling kwn2 mereka. Bila Mayang try minum utk kesihatan, kepala pulak sakit.

Kedua… buah pinggang. Penawarnya kapsul transfer factor 4life.

Testimony 1: suami kpd kwn telah mengidap penyakit buah pinggang dan menjalani hemodialisis selama 12 thn (thn 2011) bermakna skrg dh 16 thn(2015) mnjalani hdialisis tsebut. Dan bmakna telah 8 thn suami nya mengamalkn memkn produk ini dan mnjadi pengedar.kata kwn tadi suaminya dpt btahan dgn produk tsebut.

Testimony 2: bekas pengetua saya yg telah bpindah dan dh naik gred. tiba2 kami dpt berita yg beliau berada di hospital besar krn sakit buah pinggang. Keadaannya kritikal. Doctor dh bcadang nk jlnkn hdialisis. Kwn tadi dtg mlawat dan mcadangkn pengambilan kapsul tsebut brsama rovida ke (x ingat). Alhamdulillah keadaan semakin baik dan x jd hemodialisis. bekas pengetua sy tu pon seronok bila btemu smula.

Testimony 3: seorang rakan guru tiba2 menangis krn mndapat berita emaknya mengidap penyakit buah pinggang dan doctor bcadang nk jlnkn hdialisis sebyk 3 kali seminggu. Kelamkabut kwn ni. Aku suruh dia refer kt kwn yg suami dia sakit buah pinggang td tu. Mlm tu jgk kwn td balik ke kg halaman menaiki bas ekspress dgn mmbawa kapsul 4life dan rovida. Alhmdulillah 2 minggu kmdian bila aku btanya kabar, doctor mengatakn bhwa emaknya dlm proses pemulihan. Kejadian tahun 2012.

Thn lps aku kol Tanya kabar. Katanya emak dia mmg dh pulih Cuma dia beri mknann tmbahan lain utk maintain dan dh x mkn produk 4life lagi krn mahal. Tang produk2 lain tu x tau lh pulak. Sbb yg mayang cerita ni drpd kwn2 sekeliling mayang sndiri. Mayang sndiri pon mkn jugak 4life 3thn tp mcm xde apa2 kesan jer…. Jd skrg ni mayang berdoa slps solat tahajud. Berserah kpd Allah swt.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s