tipu wang bah 2

Kisah yang ini pula aku sendiri yang mengalaminya. Aku mengambil seorang bibik dari Indonesia untuk ibuku yang nak dudok di kampung. Masa tu dah dekat dengan bulan puasa. Nampak gembira jer dia sepanjang dudok dgn ibu. Siap bancuhkan jamu untuk ibu lagi. Satu hari apabila aku balik kg, ibu kata bibik menangis nk pinjam rm400 … More tipu wang bah 2

cubaan2 menipu wang

Kali ni Mayang nk berkongsi tentang cobaan2 menipu wang . Kisah pertama… perkahwinan di jalankan /di aturkan oleh rakan . Sang suami berniaga baragan siam. Selepas 2 bulan perkahwinan, sang suami membawa sang isteri ke bank. Katanyer nama dh blacklist jadi x boleh buat loan. Sang isteri dalam keadaan serbasalah setuju akhirnya. Pinjaman berjumlah rm … More cubaan2 menipu wang

testimoni kencing manis , buah pinggang

Di sini Mayang nk share testimonial bg 2 jenis penyakit. Ini yang Mayang lihat sendiri/ berada di sekeliling Mayang. Seperti biasa kita hanya ikhtiar, yang menyembuhkan Allah swt. Pertama … kencing manis. Penawarnya buah mahkota dewa. Testimony 1: Seorang sahabat yang ditahan di wad hospital besar kerana kencing manis dan doctor akn memotong kakinya seminggu … More testimoni kencing manis , buah pinggang

share: Quranic therapy

lama sungguh x menulis. rasa mcm dh ada peluang nk sambung semula. Mayang nk share Quranic Therapy Heal Yourself. di ambil dr web IECRC (USA & Canada). ada 2 bahagian:2nd_Quranic_Therapy_Booklet_ Booklet_Quranic_Healing (1) mudah mudahan mendapat banyak manfaat serta keberkatan

dari buku……..

  Dh lama x berblog. Baru2 ni terbaca buku karya  Imam Al ghazali bertajuk Di Balik tabir Kematian. Ada banyak yg boleh dikongsikan di sini. Namun mayang bkn jenis yg nk menulis pnjg2. Jadi mgkn boleh lh kata artikel ini sebagai  bah 1. Dipetik dari bab 3 Dahsyatnya Sakaratulmaut Dan Yang Mesti Dilakukan Saat Itu … More dari buku……..